Descargar Esperit d Aventura en PDF de Albert Bosch Riera

Descargar Esperit d Aventura en PDF de Albert Bosch Riera año 2010

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Esperit d Aventura
 • Autor del libroAlbert Bosch Riera
 • Fecha de publicación: 29/9/2010
 • EditorialENTRAMAT
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónEmpresas
 • ISBN: 9788492920013
 • Valoración del libro: 4.97 de un máximo de 5
 • Votos: 121
 • Autor(a) de la reseña: Marcos Guerra
 • Fecha: 8/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.55 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 160
 • Incluye un resumen PDF de 13 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Què tenen en comú un emprenedor i un aventurer?: Tot, o gairebé tot. La passió pels reptes, pel risc, per descobrir nous camins, per conèixer els propis límits. Totes aquestes i moltes més són condicions imprescindibles per ser un bon aventurer i un bon emprenedor. Un dels recents projectes extrems de l'autor ha estat pujar les muntanyes més altes de cada continent, projecte denominat els 7 cims. Casualment, són set els reptes als quals s'enfronta tot emprenedor per poder desenvolupar endavant la seva idea, negoci o empresa. Escrit amb coneixement de causa i amb nombroses anècdotes tant del món de l'empresa com de l'aventura, és un llibre senzill que inspira, entusiasma i sorprèn per l'evidència de les seves reflexions i la humanitat de les seves experiències. Emprenedor= Aventurer Quines són les similituds entre un empresari emprenedor i un apassionat per les aventures? Que tots dos han d'enfrontar-se als mateixos set reptes per progressar: • Acostumar-se a viure amb una incertesa constant • Estar preparats per prendre riscos • Saber gestionar bé la relació entre l’èxit i el fracàs • Tenir la intuïció necessària • Ser molt ambiciós amb els teus objectius • Entendre que la solitud formarà part essencial del viatge en moltes oportunitats • Comptar amb la bona sort com aliada Aquests són els factors que hauran de formar part, necessàriament, de la manera de ser i de viure d'un emprenedor i de tot aquell que tingui l'Esperit d'Aventura necessari per VIURE.
 • Otros formatos de descarga disponibles: RB - WORD - TXT - DOC - PPT - FB2 - EPUB - PDF - AZW. Compresión disponible 7-ZIP - TBZ - ZIP - ARC - RAR
 • Servidores habilitados: Dropbox - Google Drive - Torrent - MEGA - Mediafire - Gett
Option 1

Option 2

Option 3

Option 4

Option 5
Votar:

Otros libros del año 2010

Otros libros del autor Albert Bosch Riera

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Empresas

Otros libros de la editorial ENTRAMAT